Followers

25 September 2011

Banana Chocolate Bottom Squares

Lama la plak menyepi diri...harap sesiapa yang masuk sini dan tengok tak berapdet jangan la marah yer dan terimakaseh kerana sudi lagi menjengah sini... macam-macam hal yang mendatang (selain dari malas yang melanda tuh kan)..Masa bulan puasa pun kejap je sempat update..kemudian mak pula tak sehat dan admitted kat hospital for nine day pas raya hari tuh...campur semua jadi la lembab dan lemau nak update..terus tersangkut sampai ke hari ini..harap2 lepas neh dapat la merajinkan diri lagi...

Neh saya buat banana chocolate bottom squares...4 kali buat dalam minggu neh..selain dari bawa ke tempat kerja...bekal anak2 dan juga bawa balik kampung, ziarah mak yang masih lagi tak berapa sihat sepenuhnya..

4 comments:

HomeKreation said...

Ma Qiiis.... welcome back! Nani selalu2 ler update lepas ni tau!

Deliah's Deli said...

salam aidilfitri..:) lama x singgah sini.

ady said...

as-salam
selamat hari raya 2 u....npk sedap
banana chocolate bottom squares tu..yummyyyy..

Mak Qis said...

Along> tq sudi singgah...haaa...rajin2 bleh la update...mai malas tuh tak bleh nk kata pa dah hehehe

Deliah> salam aidil fitri jua, terimakaseh sudi jengah sini lagi...

Ady> salam ady...selamat hari raya...hahaha..masih belum terlewat lagi kan...