Followers

25 July 2011

Kembali Bersiaran...

Setelah lama bersunyi sepi dari arena blogging...saya kembali la semula...hahaha...antara sebab tak sempat nak berblogging ialah...lappy masuk spital..bz dengan kerja..dan alasan yang paling best..sebab malas...tuh la yang paling utama...

Selama bersepi neh...aktiviti snap pic masakan pun tak ada la...hari neh la macam terajin sket...yerla dah ada orang komplen bersawang dah blog...


Sambal udang saja laaa...resepi dah pernah letak..so letak pic je....esok kita update lagi kalau rajin dan tak bz...harap2 rajin la yer...

8 comments:

Ayu said...

Assalam mak qis,
rinduuuuuu kat awak tau..tertanya2 juga mana mak qis ni menghilang rupany2 ada cuma sibuklah ya..welcome back dear..
sambal tumis udang nyonyot dengan kulit2nya sekali manis ni ..uish kecur lah mak qis..

mala said...

salam makqis! padan la lama tak nmpk. 'M' ye ..? hehehe

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

salam mak Qis,kena la sapu sawang2 tu ,dah nak raya ni kan.jemput la kita datang raya bila sawang dah bersih ya.

Miesah said...

salam fina...no wonder ..sunyi sepi aje rumah u..ingatkan dh berhijrah ke oversea..apa pun sambal tu nampak sedap dn mesti sedap...btw..SLMAT MYAMBUT RAMADHAN..plan nk buat biskut apa raya nnti?

Mak Qis said...

ayu..rindu sama awak jugak..hehehe..
udang tuh kita dh bosan sgt...bdk2 neh la..asik2 udang..udang...

Mak Qis said...

iyer mala....dasat betul penangan si "M" tuh haa

Mak Qis said...

Puan Ros...sempat la sapu sket2...ada lagi sawang tuh..hehehe..nnt raya saya buat open house, pn ros mai naa...

Mak Qis said...

miesah...hahahaha....oversea mana ler aku nk p neh...cadangan sekuk raya tak dak lagi...hari tuh lappy rosak..habis semua resepi hilang...dah la lupa nk back up...padan ngan muka kan...