Followers

21 October 2011

Terkejut cheq...

Tetibe blog neh disabled...terkejut la jugak...sapa punya angkara neh...pukul 8 pagi online ok jer...jam 10 tadi dah x leh log in...huhhh....


try log in kat gmail pun dah tak boleh...naseb baek ada security question...baru boleh log- in dan enable semula...adehhh 


Sape pernah kena macam neh??

6 comments:

nuwairani ismail said...

mcm pernah jugak dengar kawan2 lain kene mcm ni...kalo kene kat saya, dah cuak agaknya...

ady said...

as-salam
ady pun kena macam ni semalam.. terkejut dibuatnyee...

tun_telani said...

tun dh kene!! siap dia suruh kasi nomnbor tepon, pastu dia hantr TAC code. baru laa blh sign-in.. pernah jugak kene yg security question tu. macam2 hal blog skrg ni. td kan, tun dh taip panjang2 pastu bila post dia kuar gambar je. kelabu pulak tu..

Mak Qis said...

nani >mmg akak cuak pun tadi...mcm2 akak pk..huhu..dok igt tak leh dah la aku nk berblog neh..hehe..

Mak Qis said...

ady> oooo kene jugak yer..hehehe...saspen tak?

Mak Qis said...

tun> ye betol!!...kena bg fon no pastu dia kasi verification no thru fon..hehehe...gigih akak ikut apa depa nak...punya la nk bukak blog jugak kan..mujur ok dah...